14:30

Hovslätts IK 1

Referat

Referat: Månsarps IBK - Hovslätts IK 1

Seger nu igen, vi har spelat många matcher i rad nu med bara segrar om vi räknar med Fortnox och Gothia Cup. Denna gång borta mot Månsarp (serie Röd C) med 8-2 (6-0,2-1,0-1). Vi är inne i ett sanslöst flyt just nu och det visade sig verkligen i period 1. Men det syntes faktiskt på uppvärmningen att det var laddat och fokuserat. Ta med er det till nästa match!

Period 1 alltså, vi gjorde mål direkt i första bytet, ledde med 3-0 efter fem minuter och alltså till slut 6-0. Kändes som allting gick in, det var länge sedan vi hade ett sådant flyt i avsluten under en period. Samtidigt spelade vi riktigt bra, gjorde några riktiga klassmål.

Detta fortsatt till mitten av andra då vi ledde med 8-0 !! Efter detta vände matchen lite, vi gick ner oss i både fokus och kämpande samtidigt som Månsarp kanske höjde sig lite. Det är väl trots allt inte så lätt att hålla uppe spelet när man leder så stort.