21:20

Västerås IBS

Referat

Referat: Hovslätts IK P01 - Västerås IBS

Oj, oj, oj, vilken match, helt klart ett av de bättre lagen vi mött hittills. Det är inte många lag som klarar av att matcha oss i form av fart, kraft och finess i spelet. Dessa kunde det, fruktansvärt högt tempo HELA matchen, fysiskt spel m.m. Helt enkelt en kanonmatch som slutade 2-2 (1-0,1-2).

Vi tog ledningen i slutet på första perioden, gjorde dessutom 2-0 ungefär i mitten av andra. Som sagt skyhögt tempo och full fart vid sargkanterna. Vi drabbades av två utvisningar samtidigt i andra, spelade alltså 3-5 i två minuter och lyckades reda ut det, mycket bra gjort. Kvittering 2-1 dock efter detta på frislag. Sedan åkte vi på en utvisning till i slutet. Vi såg precis ut att klara av den, men kvitteringen kom med 45 sekunder kvar. De hade efter detta ingen direkt chans att göra ett segermål. Oavgjort gjorde ju att vi vann gruppen.

A-slutspel imorgon kl. 08:00 mot Värnamo IK, Idrottshuset B-hallen. Samling 07:20.