09:40

IBF Tranås

Referat

Referat: Hovslätts IK 1 - IBF Tranås

Nu andra matchen i serie Röd 2 och vi fick revansch efter den snöpliga förlusten mot BSMK sist. Seger mot Tranås med 6-5 (3-0,2-2,1-3) efter att ha lätt med 5-1 i slutet av andra perioden. Där kändes det riktigt bra och matchen kändes väl ”lite” avgjord. Men i innebandy går det blixtsnabbt och det går inte att slappna av alls, för då ”smäller” det bakåt. Tre raka Tranåsmål (ett i slutet av andra och två i början av tredje) gjorde att det helt plötsligt ”bara” stod 5-4 till oss. Snabb replik fram till 6-4, men kort därefter efter halva sista perioden reducering (på straff) till 6-5. Detta stod sig matchen ut och vi hade väl hyfsad koll på det i slutet trots ett boxplay med 3 minuter kvar.

Sammanfattningsvis en riktigt bra och spännande match som spelades i ett ”skyhögt” tempo, Tranås är ju också ett lag som spelar med mycket fart. Vi fick se riktigt bra spel från oss fram till 5-1 och sedan fick vi även kämpa ordentligt för att till slut vinna med uddamålet. Kanon!